top of page

ITAIM APARTMENT

 

The space was designed to meet the lifestyle of the couple who likes to receive friends at home in intimate parties and shelter artworks collection of hand-painted ceramics, family heirlooms,

The integration between the kitchen and the living room, left the beam in exposed concrete and brought light with a certain dose of brutalism.

 

The striking color, the aubergine tone, is present in the kitchen cabinetry and in the hydraulic tile floor. Mirrors contribute to the distribution of light in the environments and to increase spatial perception.

In the integration of two bathrooms, there was a shower room that with light and minimalist coatings brought sensations of softness and relaxation, an atmosphere dear to the residents.

In the couple's suite, sobriety and warmth with a graphite-toned leather panel composing with wooden bedside tables.

For the long-awaited guests' arrival, the social hall was completely painted red: doors, walls and ceiling.

"A warm welcome"

Datasheet:

Category: Design and Decoration
Location: Itaim - SP | Brazil
Area: 165 m²
Conclusion: Abril 2017
Author: H2C Architecture
Contributors: Helena Camargo, Larissa Sartori, Francesca Gastone

Producer: Vanessa Piccoli

Photos: Evelyn Muller

Providers:

Kitchens, ByKamy, Carbono, CODEX, Dpot Objects, Elisa Atheniense, Marche, Selvvva and Prototype

  • Whatsapp
bottom of page