top of page

INTENSIFY.ME

 

The studio Intensify.me occupied the art gallery space on the ground floor of building residencial. The interior design created a balanced dialogue between public and private space, consciously intervening in the architecture of the existing façade of mid from the 60s.

 

The chosen color palette takes the product's language into space, refers to touch, to the skin feminina in the delicacy of a flower's petals. Como anunciava Tom Jobim in his poem the Menina e a Flor. She translated the female soul e show her intimacy, in an intimate studio.

 

Datasheet:

Category: Commercial
Client: Intensify Me
Location: Rua dos Pinheiros,

São Paulo - SP | Brazil
Area: 90m²
Conclusion: June 2016
Author: H2C Architecture
Collaborators: Helena Camargo, Francesca Gastone, Larissa Sartori and François Caillat
Photos: Kelly Fuzaro

  • Whatsapp
bottom of page